Marokko

Introductie

Van het levendige Marrakech tot de stilte van de woestijn. Ervaar de bijzondere bestemming Marokko! Tijdens onze reizen heeft u de kans om een uniek kijkje te nemen in het dagelijks leven van de Berber bevolking en ervaart u de diversiteit van de Marokkaanse cultuur. Geniet van de diversiteit aan landschappen: ruige rotsformaties en vruchtbare valleien in het Atlasgebergte, groene oases, en de rode duinen van de Sahara woestijn. Wij zijn gespecialiseerd in rondreizen in combinatie met Yoga & Buikdans. Kamelentrekking, hiken in het Atlasgebergte en reizen in combinatie met Aikido of Pilates behoren ook tot de mogelijkheden.

Pioneer Travels ondersteunt de Association Afous-G-Afous organisatie voor ontwikkeling, duurzaamheid en solidariteit.
Het doel van deze organisatie is het verschaffen van toegang tot brede algemene kennis aan de kinderen van het woestijndorp Merzouga en omgeving, hen spelenderwijs vreemde talen te leren, kennis te laten maken met andere culturen, hen verantwoordelijkheid en sociale vaardigheden bij te brengen etc.
Op deze manier willen wij hen een basis bieden, waarmee deuren naar beter onderwijs, opleiding, en werk geopend worden. Deze kennis en ervaring kunnen zij inzetten in hun vaderland en in het bijzonder in hun dorp, zodat het leven daar ook voor toekomstige generaties de moeite waard blijft en de levenskwaliteit wellicht verbeterd wordt.
Voor elke geboekte reis wordt een bijdrage aan dit inspirerende project gedoneerd.


Googlemaps wordt geladen
Zoek uw reis
 
 
Tel. : +31 6 1515 9793
info@pioneer-travels.com
Neem contact met ons op via Email: of Bel: +31 6 1515 9793

Er is een fout opgetreden

De webmaster is op de hoogte gesteld.