Over ons

Pioneer Travels

Jaschenka Meerlo - Oprichtster

Jaschenka Meerlo, de oprichtster van Pioneer (Business) Travels heeft een tijd in Iran gewoond en veelvuldig Oman, de Verenigde Arabische Emiraten en andere Golfstaten bezocht. Zij spreekt Nederlands, Engels, Duits, Farsi en leert momenteel Arabisch.
Regelmatig werd haar gevraagd om zakelijke reizen of vakanties naar Europa te organiseren. Om deze reizen professioneel te kunnen organiseren is Pioneer (Business) Travels opgericht. Inmiddels biedt Pioneer (Business) Travels ook reizen aan vanuit Europa naar het Midden-Oosten. Nepal, Jordanië en Marokko zijn recent als nieuwe bestemming toegevoegd.

'Mijn passie ligt bij Iran, als je daar eenmaal bent geweest wil je terug. Het land en de ontzettend hartelijke bevolking doen iets met je. Wat we in de media zien is vrij eenzijdig, daarom zet ik me ervoor in om mensen de andere kant van Iran te laten beleven: adembenemend natuurschoon, prachtige architectuur, een rijke cultuur & historie en een ontzettend warme, gastvrije bevolking. Naast Iran heb ik inmiddels ook mooie ervaringen mogen beleven in een aantal andere landen. Het is mijn doel om mensen met elkaar in contact te brengen door middel van culturele en zakelijke uitwisseling. Hierbij staat het opdoen van nieuwe ervaringen, kennis en mogelijkheden centraal.'

Pioneer Travels

Pioneer travels is een jonge, enthousiaste tour operator, gespecialiseerd in het aanbieden van reizen vanuit Europa naar bestemmingen in het Midden-Oosten en andersom. Voortdurend zijn wij op zoek naar nieuwe mogelijkheden om u het beste van de bestemming te laten ervaren, van populaire trekpleisters tot onontdekte plekjes en van kamperen tot luxe vakantie resorts.

Pioneer Business Travels

Pioneer Business Travels is onderdeel van Pioneer Travels en richt zich op de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in Internationale handelsbevordering tussen Europa en Oman & Iran en MICE.

Ons Aanbod

Aanbod

Omdat iedereen een eigen voorkeur heeft, kunt u bij ons deelnemen aan een georganiseerde reis, of zelf uw reis samenstellen. Ook kunt u kiezen uit deelname aan een groepsreis of een privé reis.

Bij het aanbod van Pioneer Business Travels kunt u denken aan business matching & bedrijfsbezoeken , incentives en het bezoeken van vakbeurzen, conferenties en evenementen. Dit al dan niet in combinatie met een aanvullend programma.

Pioneer Travels richt zich op groeps- en privé vakanties en speciale reizen zoals huwelijksreizen.

Georganiseerde Reizen

Bij een georganiseerde reis is het programma door Pioneer Travels samengesteld. Het is niet mogelijk om de inhoud van dit programma aan te passen. Wel kunt u deze reis aanvullen met leuke extra opties. Ook kunt u kiezen uit groepsreizen en privé reizen.

Wanneer u de inhoud van het programma wenst aan te passen verwijzen wij u graag door naar het zelf samenstellen.

Huwelijksreizen

Huwelijksreizen vormen een bijzonder onderdeel van ons reisaanbod. Wij hebben speciaal voor deze bijzondere gebeurtenis een aantal reizen samengesteld waarin romantiek centraal staat. Natuurlijk is het ook mogelijk om geheel naar uw wensen een reis op maat te maken. Neem voor een huwelijksreis op maat contact met ons op.

Zelf Samenstellen

Wilt u uw ideale reis inrichten naar uw eigen wensen? Dat kan via ons zelf samenstellen concept. Door middel van een divers aanbod aan vluchten, accommodaties, vervoersmogelijkheden en excursies stelt u zelf uw droomreis samen. Wij nemen met u door of uw wensen mogelijk zijn en geven, indien gewenst, aanvullend advies. Heeft u andere specifieke wensen, neem dan contact met ons op. Wij stellen graag een reis op maat voor u samen!

Groepsreizen

Pioneer Travels biedt ook diverse mogelijkheden voor organisatoren van (groeps)reizen voor bijvoorbeeld scholen, personeelsverenigingen of bedrijven. Laat ons uw wensen weten door het volgende formulier in te vullen en u krijgt een passende offerte die voldoet aan uw wensen en budget.

Kwaliteit & Service

Kwaliteit & Service

Pioneer Travels hecht veel waarde aan kwaliteit en service. Zowel in binnen- als buitenland werken wij samen met ervaren partners en met zorg gekozen lokale service providers. Uiteraard werken wij tevens samen met betrouwbare luchtvaartmaatschappijen.

Wij selecteren alle reizen, accommodaties en excursies zelf om u de beste prijs/kwaliteit te bieden. Periodiek worden deze gecontroleerd op service en kwaliteit.

Persoonlijk contact staat voorop. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van uw reis. Indien gewenst is het mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of op uw bedrijf om aan de hand van uw wensen de mogelijkheden door te nemen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Hoewel wij te allen tijde proberen te zorgen voor een kwalitatief goed verzorgde reis, kan het zijn dat er tijdens uw reis onverhoopt iets gebeurt wat niet naar wens is. Wij vragen u dit aan ons kenbaar te maken, het liefst tijdens uw reis, zodat er wellicht ter plekke een oplossing gevonden kan worden. Uiteraard kunt u ons dit ook na uw reis laten weten, waarna wij contact met u zullen opnemen.

Prijzen

Prijzen

Onze prijzen zijn altijd op basis van beschikbaarheid. Wanneer de goedkoopste prijsklasse is volgeboekt, kunnen wij u inboeken tegen een toeslag. Is een dergelijke prijsverandering op uw reis van toepassing, dan sturen wij u uiteraard eerst een bijgestelde offerte, alvorens wij voor u reserveren. U kunt dan eventueel altijd kosteloos afzien van de reis.

Onze reizen zijn op aanvraag. Dit houdt in dat wij niet alle onderdelen van de gekozen reis in voorraad hebben, maar dat deze wel kunnen reserveren. Boekt u een reis op aanvraag, dan controleren wij bij onze leverancier of het betreffende onderdeel geboekt kan worden. Vervolgens informeren wij u of de aanvraag akkoord is. Bij een boeking op aanvraag, is de boeking definitief geboekt zodra de aanvraag akkoord is. Wij hebben het betreffende onderdeel dan namelijk definitief afgenomen bij onze leverancier.

Zoek uw reis
 
 
Tel. : +31 6 1515 9793
info@pioneer-travels.com
Neem contact met ons op via Email: of Bel: +31 6 1515 9793